Dagslys og frisk luft har vist seg å forbedre humør, konsentrasjon og følelse av velvære. Forbedre miljøet ditt med VELUX takvinduer.

Velux Takvinduer

VELUX takvinduer er det perfekte valget når du oppgraderer ditt hjem. De kan bidra til å slippe naturlig lys inn i rommet, øke ventilasjonen og øke den potensielle salgsverdien. Men når du har valgt det perfekte VELUX-vinduet til ditt hjem.

Her hos Glass Service Svendsen og Sønn er vi forpliktet til å gi deg produkter av høyeste kvalitet. Til konkurransedyktige priser. Spør oss om råd for å få mest mulig ut av takproduktene dine.

VELUX tilbyr komplett takvindusystem med tilbehør for enhver takvindusløsning – fra installasjon helt ned til siste finpuss. Enten du ønsker å legge til et av våre «Fresh Air»-takvinduer eller en modell som er mer rettet mot små områder, har vi alle takvindualternativene og informasjonen du trenger for å ta en avgjørelse.

Hvilken takvindusinstallasjon passer for deg?

VELUX “Fresh Air” og faste takvinduer kommer i både dekkmontert og kantmontert stil. Din takvindusinstallatør er den beste personen til å bestemme hvilken stil som passer til hjemmet ditt.

VELUX takvinduer med skjermer tilfører naturlig dagslys og frisk luft til ethvert rom, og gjør hjemmet ditt vakrere, sunnere og mer energieffektivt.

Ønsker du å montere Velux takvindu til ditt hjem, kan du klikke her.

velux takvindu

Velux Residential produkter

VELUX takvinduer har brakt dagslys og frisk luft inn i hjem over hele verden de siste 80 årene. Vårt brede utvalg av takvinduer og tilbehør kan forvandle hjemmet ditt positivt på mange måter, samtidig som det forbedrer innemiljøet ditt.

Velux Flattaksvinduer

Tilfør dagslys og frisk luft til praktisk talt alle rom i et hjem med flat tak med et velux-flattaksvindu. Flattaksvinduer er tilgjengelige som klassiske kupler og i elegante flate og buede glassdesign.

velux takvindu
velux takvindu

Velux Smart Home

Skap automatisk et sunt inneklima ved å installere VELUX ACTIVE med NETATMO eller legg til VELUX INTEGRA elektriske takvinduer, persienner og skodder for praktisk fjernstyrt betjening.

Mer av Velux Takvindu

velux takvindu
velux takvindu
velux takvindu
velux takvindu