favicon

Metalldører og metallvegger  dukket opp på markedet på 1880-tallet og ble bestselgeren i art deco-tiden.

SMIJERNSDØR OG GLASSVEGG

Gratis smijernsdør design !

Vil du ha Smijernsdør til ditt hjem, men er bekymret for hvordan det vil se ut? Besøk vår nettside for en gratis befaring. Fortell oss om din drømme smijernsdør. La oss ta alle mål som trengs. Vi vil sende deg prosjeket med 3D-design utarbeidet av våre ekspertdesignere om hvordan det vil se ut hjemme hos deg helt gratis. Du vil få et pristilbud senest innen 3 dager.

Ønsker du å montere glassvegg til ditt kontor, kan du klikke her.

smijernsdør new york still

Smijernsdør

Forvandle hjemmet ditt med smijernsdør.

Smijernsdørene i industriell stil har aldri sett så bra ut, og er derfor elsket av interiørdesignere. Du kan velge det som passer deg best. Om det skulle være en klassisk fransksmijern eller en unik new york stil. Den minimalistiske innredningen som inkluderer murvegger og eikegulv, er det perfekte miljøet for alle typer innvendige metalldører. Du kan velge alt fra enkelthengslede til forseggjorte vegger som kan skille soverommet fra resten av huset, noe som gjør det lettere for fri tilgang til lys.

Skandinavisk Design

Smijernsdør og glassvegg er den nye trenden når det gjelder ombygging av et hus. Folk har en tendens til å skape flere og flere rom med naturlig lys og er nå mer bevist på kvaliteten på produktene de bruker hjemme. De aluminiumsrammede gitterlignende dørene kan balansere alle slags interiørdekorer, fra moderne til skandinavisk design, og kombinerer skjønnhet, enkelhet og funksjonalitet i et hjemmemiljø. Foruten smijernsdør og glassvegg, kan du gjøre hjemmet ditt enda vakrere med aluminium dusjdør.

smijernsdør new york still
smijernsdør new york still

Unike Smijernsdører

Hva er fordelene med smijernsdør og glassvegg?

  • På grunn av materialets styrke har smijernsdører og glassvegger veldig slanke siktlinjer.
  • En minimal mengde innrammingsmateriale er nødvendig for strukturell integritet, og gir rene og klare utsikter.
  • Alle hjørner og skjøter av smijernsdør er sveiset, galvanisert og pulverlakkert og danner en ubrutt overflate rundt rammen.
  • Ekstremt holdbare stålrammer er motstandsdyktige mot forfall, vær og brann.
  • De krever minimalt med vedlikehold sammenlignet med trevinduer og dører.

Spesielle løsninger

Våre spesialhengsler gir det perfekte utseendet til din dør. De kommer i samme belegg som metallprofiler og kan åpne enten 180 ° eller 90 °, avhengig av dine behov. De som åpnes 180 ° er montert på rammen og tillater døren til å åpne helt. Hvis du ikke har nok plass til å åpne døren, har vi også andre løsninger for større åpninger.

smijernsdør new york still
smijernsdør new york still

Inkludert

Hva er inkludert i prisen?

  • 2D tegninger av ditt prosjekt
  • Et metallprodukt uten synlige sveisesømmer
  • Pulverbelegg på stålramme i valgfri farge
  • Laminert sikkerhets glass, float glass, satinato glass eller sotet glass
  • Enkelt-, dobbelt-, skyve- eller svingdør

SMIJERNSDØR PRIS

Alle oppgitte priser er kun eksempler for å gi innsikt og forståelse. Det er mange faktorer som påvirker prisen,
derfor ønsker vi at du får nytte av vår gratis befaringstjeneste for å gi deg en mer nøyaktig pris.

Vi bryr oss om deg. Kontakt oss for en spesifisert tilbud.

Alle priseksempler er EKS. montering. For smijernsdør og glassvegg tilkommer også frakt på 3.000 kr.

smijernsdør

SMIJERN

32.000 kr – 40.000 kr

smijernsdør

SMIJERN

39.000 kr – 52.000 kr

smijernsdør

SMIJERN

62.000 kr – 74.000 kr

smijernsdør

SMIJERN

45.000 kr – 56.000 kr

Kontakt Oss
se flere bilder

MER

10 måter å bruke smijern i ditt hjem

1. Hovedsoverom

Selv om smijernsdør kanskje ikke fungerer for hvert hovedsoverom, er en indre smijernsdør eller glassvegg den perfekte oppgraderingen hvis rommet ditt fører ut til en balkong.

2. Gjestesoverom

Har gjestesoverommet ditt en utvendig inngangsport med en egenbolt eller en egen veranda? I så fall bør du vurdere å legge til enkle eller doble smijernsdører som en egen inngang til rommet.

3. Vinrom

Smijernsdører er det perfekte akkompagnementet til et vinrom. Har du et stort smaksområde som grenser til vinkjelleren din? Velg doble smijernsdører med tekstur og farger for å matche utseendet og hjemmet ditt.

4. Spiserom

Vurder å legge til en smijernsdør hvis du har en inngang som forbinder kjøkkenet med spisestuen. Mens en tradisjonell tredør kanskje mangler utseendet og følelsen av en lys, luftig, moderne spisestue, vil en smijernsdør passe perfekt. Smijernsdører er ofte enklere og lettere for installasjon noe som gjør det spesielt nyttig hvis du navigerer frem og tilbake fra kjøkkenet.

5. Uteplass

Uteplasser er perfekte områder for å erstatte den gamle tredøren med en smijernsdør. Smijernsdører og glassvegger som har glasselementer er ideelle for disse ofte solrike områdene hjemme.

6. Solrom

En moderne smijernsdør er ideell for å gi inngang til solfylte rom der du tilbringer dagen med å slappe av, nyte en kopp kaffe, lese en bok eller chatte med venner.

7. Underholdningsrom

Gi ditt rom utseendet og følelsen av et ekte hjemmekinoanlegg når du trekker tilbake smijernsdøren for å avsløre den ekstra store skjermen du installerte bare for hjemmefilmfester med venner og familie.

8. Kjøkken

Tror du at du ikke trenger en smijernsdør på kjøkkenet ditt? Tenk igjen! Hvis du har flere innganger til kjøkkenet ditt, er sjansen stor for at du vil lukke en.

9. Kontor eller studie

Med en glass- og smijernsdør kan du få ro i sjelen. Installer en diamantmønstret dør som gir deg stil mens du gir nok areal til å se rett gjennom i neste rom.

10. Barnerom

Installer en smijernsdør og skjul det rotete karet med sviller, t-skjorter og babyleker. Skjul det andre skapet du bruker til husholdningsoppbevaring, bak en annen smijernsdør for et enhetlig, sammenhengende design.