glasshus

Hvordan moderne glassrekkverk former lette og luftige rom

Glass er blant de mest brukte materialene i arkitektbransjen, da det spiller en avgjørende rolle for å kontrollere strømmen av varme og lys inn og ut av hjemmet ditt. Glass bør ikke være begrenset til et funksjonelt materiale eller bare en ettertanke. Det kan også brukes til å forbedre innredningen til interiøret ditt, noe som gjør det til et av de mest allsidige materialene i arkitekturen.

Glassvegger er perfekt for deg som har underholdning eller for å blande innendørs og utendørs rom. Å legge til et glassvegg er en fin måte å modernisere ethvert hjem på. Med utlån av lys og ekstra stue blir de et meget ettertraktet tillegg til hjem over hele Norge.

 

 

Men å få det riktig er ikke alltid lett. Og å velge riktig type glass er selvfølgelig nøkkelen. Vi husker alle vintertrenden på 90-tallet; iskald om vinteren, kokende varm om sommeren og øredøvende høyt under regnet. Heldigvis er dagens moderne glassvegger en helt annen type. Takket være den enorme utviklingen innen glassteknologi, kan disse moderne rommene nå brukes og nytes hele året; skape elegante ekstra mellomrom i alle slags eiendommer.

 

 

Siden lanseringen av verdens første selvrensende glass, har glasset hjulpet til å utviklet trenden med vakre, men svært funksjonelle utvidelser. Det mikroskopiske belegget med tovirkninger bryter ned organiske avleiringer som deretter skylles bort av regn, noe som gjør den ideell for bruk i vanskelig tilgjengelige områder.

metalldører