favicon

Våre rammeløse Innglassing løsninger er designet for å dekke og beskytte din balkong med stil.

INNGLASSING

smijernsdør new york still

Innglassing av balkong

Forvandle hjemmet ditt med innglassing av balkong

Våre rammeløse Innglassing av balkong løsninger er designet for å dekke og beskytte din balkong med stil. De er designet for nyte middager og andre fine øyeblikk i din balkong. På grunn av dette må de være motstandsdyktige og trygge, og er de! Våre rammeløse innglassinger holder regn, snø, vind, støv og fugler borte fra din balkong uten å redusere mengden lys du mottar. Dette betyr mindre tid og penger brukt på vedlikehold og reparasjoner av balkongens indre overflater og strukturer. Våre innglassinger reduserer støynivået med opptil 50%, slik at du kan ta din tid og slappe av hjemme og kanskje til og med sove mer komfortabelt.

Fordeler med innglasset balkong

Innglassinger har flere fordeler. Fordelene er som følger:

 • Inneholder spesiell formasjon som ikke vil skade husets arkitektoniske struktur
 • Den gir brukervennlighet og skaper større volum takket være den fleksible strukturen
 • Eliminerer uønskede forhold som pollen, skadelige dyr, støy og støv som kan komme fra det ytre miljøet
 • Takket være den sterke isolasjonen vil du ikke vil føle noe støy eller ubehag.
 • Du kan få brukt balkongen din helt perfekt, akkurat som en vinterhage.
 • I tillegg til lydisolasjon, sammen med varmeisolering, tilbyr vi mer levelig balkong som gir den beste balansen mellom innendørs og utendørs miljø om vinteren og sommeren.
smijernsdør new york still
smijernsdør new york still

Innglassing av veranda

Hvis du har et hus med hage, bør ditt første og viktigste valg for å få frem en perfekt design i hagen din utvilsomt være en glassterrasse. Takket være den blendende skjønnheten og den fullkommenheten den får frem i utearealet, bør du huske at disse løsningene gir deg veldig spesielle alternativer. Når du tar en avgjørelse om å designe gårdsplassen din mer komfortabelt, bør du også huske på kvalitet og design.

Enkeltpersoner som eier et hagehus har ofte en drøm om å lage en vinterhage i hagen. For å realisere denne drømmen er det nødvendig å fremføre en nøyaktig design. Ved å bruke en uteplass i glass kan du lage et resultat som er kompatibelt med vinterhagen og forvandle bruksområdet ditt til en mer behagelig uteareal.

Innglassing av veranda løsninger

Ønsker du å nyte de mest passende løsningene for deg ved å dra nytte av de rene og feilfrie egenskapene til glass? Så er det på tide å handle skreddersydd design for deg! Det er mulig å lage en vinterhage i glass for å diversifisere bruksområdene i hjemmet ditt med en hage. En vinterhage som lar deg tilbringe tid i et fantastisk landskap mens du beskytter deg mot det kalde været om vinteren! Om sommeren vil det bli et kjølig og behagelig oppholdsrom.

Uansett hvordan du velger, vil innglassingen på terrassen forbløffe alle!

smijernsdør new york still
smijernsdør new york still

Nyt innglasset veranda

Når du benytter deg av Glass-terrasseløsninger, vil du kunne nyte blendende alternativer. Takket være løsninger som passer ditt budsjett og kvalitetsorienterte alternativer, vil dekorasjonen du ønsker, være din. I denne forbindelse vil det være nok å overlate arbeidet til ekspertene og bare fortelle dem om drømmene dine. Du kan nyte privilegiene med å innglasse terrassen ved å kontakte oss.

Innglassing av terasse

Innglassing av terrasse basert på at vinduene beveger seg i aluminiumsskinner til de aktuelle hjørnene på terrassen, alle vinduene kan brettes opp. I dag, når by-livet blir ansett som stadig mer utmattende, stressende, blir terrasser som skaper et rom for frihet for mennesker i hjemmene deres enda viktigere.

Innglassing av terrasse, siden hovedkomponenten er glass og gjennomsiktig, forårsaker ikke dette skade på bygning fasadens utseende, i tillegg til å gi et estetisk bilde ved å tilpasse seg den generelle arkitekturen. 

Klimatiske forhold som regn og snø påvirker ikke brukerne, takket være konvertering av terrasser til glassterrasser.

smijernsdør new york still
smijernsdør new york still

Fordeler med innglasset terrasse

Innglasset terrasse har flere fordeler. Fordelene det er snakk om er generelt som følger.

 • Innglasset terrasse kan åpnes når som helst og lukkes når som helst på grunn av strukturen, noe som gjør det til et praktisk og behagelig oppholdsrom på terrassen.
 • Innglassing av terrasse skaper et estetisk bilde ved å tilpasse seg den generelle arkitekturen til husene.
 • Fleksibel brukervennlighet ved regn, snø og andre klimatiske forhold.
 • Innglasset terrasser beskytter mot alle slags uønskede utendørsforhold som støv, støy, blader, pollen, skadedyr, dyr som kan hekke på balkonger og avfallet.
 • Innglasset terrasse gir varmeisolasjon ved å skille det ytre miljøet og det indre miljøet i skinneprofil systemer produsert med god isolasjon.
 • Innglasset terrasse gir utmerket lyd- og varmeisolasjon takket være isolerglass.

Profesjonell innglasset terrasse

 

Vil du få mest mulig ut av fordelene nevnt ovenfor? Vil du også gjøre terrassen din til en fantastisk vinterhage? Hvis svaret er ja, er du på riktig adresse. Vårt firma tilbyr deg tjenester av høyeste kvalitet i denne forstand. Du kan kontakte oss for detaljert informasjon.