Solbeskyttelsesglass

Solbeskyttelsesglass – en kombinasjon av varmeisolasjon og solbeskyttelse

Solbeskyttelsesglass reduserer solvarmeforsterkningen og tilbyr høye nivåer av naturlig lys for å gi behagelige omgivelser å bo eller jobbe i. Solbeskyttelsesglass er et høy teknologisk produkt utviklet av glassindustrien for å tillate sollys å passere gjennom et vindu eller fasade mens det stråler og reflekterer bort en stor grad av solvarmen. Innendørsrommet holder seg lyst og mye kjøligere enn det som ville vært i normal tilfellet hvis vanlig glass ble brukt.

Solbeskyttelsesglass er ikke nødvendigvis farget eller speilet glass, selv om slike overflater kan brukes for estetiske formål hvis ønskelig. Den inneholder usynlige lag av spesielle materialer som gir den doble effekten av å slippe inn sollys mens den frastøter solvarme. Solenergienheter er vanligvis dobbeltglasert, noe som betyr at de også isolerer godt.

Fordeler med Solbeskyttelsesglass:

Under varme vær forhold, eller for bygninger med høye interne belastninger, brukes den til å minimere solvarmegevinst ved å avvise solstråling og bidra til å kontrollere blending.

Under mer tempererte forhold kan den brukes til å balansere solkontroll med høye nivåer av naturlig lys.

Solbesyttelsesglass er koselig varmt om vinteren og kjølig om sommeren. På denne måten kan det brukes i alle årstider.

Vårt utvalg av solkontrollprodukter dekker alle arkitektoriske krav, og tilbyr løsninger for store og små innglassede områder for alle typer bygninger.

Andre glasstyper

Isolerglass

Enkeltglass

Smussavvisende glass

Sikkerhetsglass