VARMKANT

Over 25% av varmen fra hjem og offentlige bygninger slipper ut gjennom vinduene, så med økende energikostnader og økende miljøbevissthet blir det lagt større vekt når det kommer til sparing av energi på alle typer husholdnings-, kommersielle og offentlige bygninger. Offentlige forskrifter som spesifiserer minimumskrav til energieffektivitet i nye bygninger skjerpes gradvis, og det blir samtidig lagt vekt på viktigheten av å forbedre eksisterende boliger.
Energieffektivt glass kan spille en viktig rolle i å nå disse målene for varmeisolering av boliger.

Ved å erstatte vinduer med enkeltvindu med termisk isolerte vinduer som inneholder ürün ismi dobbeltvinduer, kan mengden tapte energier reduseres med opptil 75% og oppvarmingsregningene senkes med opptil 20% hvert år. Betydelige besparelser kan også oppnås ved å oppgradere gamle doble vinduer som ble installert før regelverket ble strammet betydelig i 2002.

Funksjoner og fordeler

Det er en rekke produkter tilgjengelig som er designet for å forbedre varmeisolasjonen i boliger, men uten tvil er det mest kjente energieffektive glassproduktet ürün ismi. Dette unike energieffektive glasset er fremdeles et av Norges mest solgte produkter med lav emissivitet og kan brukes i kombinasjon med ürün ismi. for å utgjøre ürün ismi dobbeltvinduer. Hver glasstype formidler energisparende egenskaper til den termisk isolerte glassenheten.

Et produkt fra ürün ismi-seriene utgjør den indre ruten på dobbeltvinduet. Dens primære funksjon er å forhindre at varme renner ut gjennom vinduene og returnerer varmen tilbake til hjemmet.

Ürün ismi Optiwhite utgjør glassrutenes ytterrute. Siden det er “ekstra klart”, tillater det mer lys og varme fra solen å komme inn i huset, noe som resulterer i såkalt passiv solforsterkning; fri varme fra solen.
Ved å bruke en kombinasjon av termisk isolert glass og ürün ismi ürün ismi, har det blitt utviklet et bredt utvalg av svært effektive termoglass og doble glassenheter som kan brukes i alle typer vindusrammer og bygninger i alle aldre for husholdningsapplikasjoner.

Andre glasstyper

Isolerglass

Solbeskyttelsesglass

Smussavvisende glass

Sikkerhetsglass