Energipareglass

Solbeskyttelse er en viktig faktor når det gjelder energibesparelser. I varme områder eller i bygninger med høye interne belastninger som datamaskiner, skrivere osv, kan solkontrollvinduer minimere oppvarming fra solenergi og redusere gjenskinneffekten.

Vårt utvalg av solglassprodukter er designet og optimalisert for å imøtekomme kravene til forskjellige solteknologier med egenskaper som høy solenergitransmisjon, styrke og holdbarhet, samt tilleggsfunksjoner som gjennomsiktige ledende oksydbelegg, antireflekterende belegg og natriumbarrierelag .

Det kan være dyrt å bytte ut varmen som går tapt gjennom vinduene, så kast ikke pengene dine ut av vinduet! Installer energieffektive vinduer med lav emissivitet (low-e) for å redusere oppvarmingsregningene dine med opptil 20% hvert år.

Hvis du bruker et produkt fra vårt energieffektive glassutvalg i vinduene dine, reduseres CO2-utslippet til hjemmet ditt, noe som gjør karbonavtrykket ditt mindre og hjemmet ditt mer miljøvennlig.

Svendsen&sön tilbyr energieffektive glass med low-e som passer til alle typer eiendommer, fra et moderne hjem til et eldre tradisjonelt innredet hjem.

Energieffektiv glass er betegnelsen som brukes til å beskrive bruken av doble vinduer eller tredobbel glass i moderne vinduer i hjemmet. I motsetning til den originale glassvinduet eller den gamle doble glassingen, inneholder energieffektiv glassering belegget glass (lavemissivitet) for å forhindre at varme slipper ut gjennom vinduene. Dette gjør vinduene svært varmeisolerende, og forbedrer dermed energieffektiviteten i hjemmet ditt og bidrar til å spare penger på oppvarmingsregningene dine.

Funksjonalitet

Refleksjon: Mengden solstråling som reflekteres (reflekteres) tilbake i atmosfæren.

Direkte overføring: Andelen solstråling som kommer inn direkte gjennom glasset.

Absorpsjon: Andelen solstråling som omdannes til varme i glasset.

Total energioverføring (g-verdi): Den totale mengden solstråling som passerer gjennom glasset. Den består av den direkte energitransmisjonen og den delen som absorberes av glasset og deretter avgis som varme til rommet.

Lysoverføring: Mengden synlig lys som passerer gjennom glasset.

Lysrefleksjon: Den delen av det innfallende synlige lyset som reflekteres fra glasset.

Andre glasstyper

Isolerglass

Solbeskyttelsesglass

Smussavvisende glass

Sikkerhetsglass