Glass Service Døgnvakt

24-timers glassreparasjon, 7 dager i uken

91 58 49 40

Glass Service Svendsen og Sønn tilbyr 24-timers glass reparasjon og -erstatning, syv dager i uken. Vi tar sikkerheten din på alvor og handler raskt for å reparere og bytte glass når som helst på døgnet.

Hvis du har opplevd en nødsituasjon og trenger glassreparasjon etter arbeidstid, ring vakttelefon  91 58 49 40 for umiddelbar eksperthjelp!

Hva mener vi når vi sier 24-timers glassreparasjon?

Vi tilbyr utrykning og sikring av glass 24 timer i døgnet. Når vi sier service 24/7 hos oss så mener vi :

  • Du kan ringe oss når som helst for nødhjelp.
  • Vi opererer dag og natt.
  • Vi jobber også i helgene.
  • Våre mobile servicebiler er utstyrt med nødvendige materialer til å kunne sikre åstedet raskt.

Vi forstår deg – nødsituasjoner oppstår ikke alltid i vanlig arbeidstid. Innbrudd, ulykker og uvær  kan intreffe, i helgene også på røde dager. Hvis du har opplevd en nødsituasjon med glass, ring Glass Service Svendsen og Sønn på 91 58 49 40 og få umiddelbar assistanse.

Hva kan vår servicebil tilby deg?

Når du ringer oss i nødstilfelle – dag eller natt – sender vi en servicebil hjem til deg, eller til ditt forretningssted.

Her er hva som skjer videre:

  • Glassmontørene våre kommer for å vurdere situasjonen for glassreparasjon.
  • Hvis vi ikke umiddelbart kan løse problemet ditt (noen ganger er dette tilfellet med spesialtilpasset eller uregelmessig formet glass), vil vi sikre glasset for midlertidig bruk for å beskytte mot vær og vind.
  • Hvis en oppfølging er nødvendig, tilbyr vi fleksibel planlegging for å passe din travle timeplan.

Hvorfor Glass Service Svendsen og Sønn bør være ditt førstevalg for døgnservice?

Utenom vår døgnservice tilbyr Glass Service Svendsen og Sønn omfattende tjenester som har gjort oss til foretrukket glassreverandør!

  • Vi har levert service til det norske folk siden 1889, og vi jobber etter vårt motto: “Vi overgår alltid kundens forventninger.”

Finn 24-timers glassreparasjon i Oslo

Glass Service Svendsen og Sønn 24-timers glassreparasjon er bare en telefonsamtale unna. Ring 91 58 49 40 nå for 24/7 nødhjelp. For ikke-nød-reparasjon, utskifting eller glass installasjon book gratis befaring online.